Matkalla Tampereelta Jyväskylään viime perjantaina pysähdyimme kahville Orituvassa, joka on ylläri ylläri Orivedellä. Siellä nökötti nurkkapöydässä PhotoPlay-kolikkopeli, joka tunnetaan ehkä paremmin Trivial Pursuit -koneena, niitä kun on nykyään melkein jokaisessa juottolassa ympäri Suomen. Tällä visiitillä vermeestä paljastui kuitenkin aivan uusia puolia.

Kun laitteen jättää rauhaan tarpeeksi pitkäksi aikaa, alkaa se pyörittää näytössään demoja ja mainosvideoita. Yhdessä näistä loistavista animaatioista tylsistyneen näköinen mies ja nainen istuvat kahvilassa, kun toinen mies saapuu paikalla. Tulokas ryhtyy pelaamaan automaatilla jotain, ja varsin pian naisen mielenkiinto herää. Itse asiassa tämä kaveri pelaa niin loistavasti, että elli vaihtaa väsähtäneen ukkonsa uudempaan ja kaikki on pelkkää hymyä.

Sen jälkeen on lyhyt tauko, ja kun kone jatkaa tätä animaatiota, ovat asiat edenneet jo huomattavasti. Jälkimmäisessä demossa pariskunta istuu toisen asunnolla juomassa kahvia, ja eipä aikaakaan kun ilma on jo täynnänsä lenteleviä sydämenkuvia.

Mitä tästä opimme? Pelaaminen kannattaa aina.

Aiemmat versiot:

There are no revisions for this post.