Koko eilinen päivä kului rattoisasti nostaessa, kantaessa ja ajaessa laatikoita, pussukoita ja kasseja paikasta A (Joensuu) paikkaan B (Jyväskylä). Lisäksi heitin kissan muonapurkkia parkkipaikalla tyylikkäästi kuin keilapalloa ikään ja trimmasin samassa yhteydessä siististi oikean käden nimettömän kynnen. Katsos kun swingini ulottui varsin lähelle kamaraa, niin eikö vain pitkähkö sarveiskasvaimeni rouhaissut asfalttia, joka puolestaan karsi nopeasti ylimääräiset millit kuin kynsileikkuri ikään.

Tänään pitää keskustella Kelan kanssa rahoitusasioista, hakea DVDt Esan jemmasta, kasata huonekaluja (tällä hetkellä lipasto on koottu varsin juosten kustuna) ja tehdä kaikkea muuta kivaa, mitä opiskelijat kesällä tekevät. Kuten ostavat uudestaan kaapelimodeemiyhteyksiä.

Aiemmat versiot:

There are no revisions for this post.