Normaalisti aina kun muuttaa, jotain unohtuu lähtöpaikkaan. Walesin tapauksessa jätimme läjän tavaraa taaksemme tarkoituksella, sillä jokaista ylimääräistä grammaa olisi pitänyt raahata ensin viikon verran rinkassa ja sen jälkeen vielä maksaa ekstraa sen lennättämisestä Suomeen. Niinpä pakkasin mukaan vain todella tärkeät asiat, kuten aidon Spam-purkin.

Cardiffin kämppää jäivät puolestaan koristamaan ainakin kolme pokkarikirjaa, pirusti lankaa, puolikas paketti korppuja, viititsen kiloa aikakauslehtiä, huomattava määrä henkareita, kirjekuoria, paristoja, yhden ja kahden pencen kolikoita, herätyskello ja lamppu. Siis kaikkea sellaista, jota ei viitsi raahata halki Euroopan, mutta jota toisaalta ei ilkeä heittää poiskaan. Toivottavasti pojat keksivät jotain käyttöä noille matkaylijäämille.

Aiemmat versiot:

There are no revisions for this post.