Jahas:

Kerro blogissasi viisi omituista tapaasi. Haasta mukaan viisi muuta blogia, jättämällä haaste blogikommenttina.

Tämä on vaikeaa, koska minullahan ei ole omituisia tapoja (friikit!), mutta yritetään nyt kuitenkin.

  1. Pureskelen sormenpäitäni. En siis kynsiä – siitä tavasta pääsin eroon ala-asteella – vaan ihoa kynsien ympärillä. Saunan jälkeen sormeni näyttävät Katynin metsältä keväällä 1943.
  2. Puhun väsyneenä itsekseni. Jos siis vaikkapa olen aamuseitsemältä taittamassa lehteä (hypoteettinen esimerkki), saatan mutista kuva neljään palstaan, toiseksi isoin otsikko -mantraa ja vakuutella homman menevän hyvin.
  3. Kuvittelen keskusteluja etukäteen. Jos vaikkapa tiedän joutuvani huomenna väittelemään hankalasta asiasta jonkun kanssa, käyn dialogin mielessäni läpi etukäteen. Lienee sanomattakin selvää, että keskustelut eivät koskaan kulje suunnitelmani mukaan, vrt. esprit d’escalier.
  4. Quick four… there is NO quirk four. Tykkään Monty Pythonista. (Vaihtoehtoisesti: Kuvittelen olevani hauska, vaikken ole. Ei ei, ei kelpaa. Mmm… nuorempana kuvittelin, että minullakin voisi olla telekineettisiä voimia. (Olin juuri lukenut Carrien ja Hohdon.))
  5. En juo alkoholia. Se tuntuu olevan eräiden ihmisten mielestä outoa.

Hei, noissa tageissahan lukee <ol> <li>. Wau.

En muuten haasta ketään, koska kaikki tietämäni lukijat ovat jo tainneet vastata tähän. Ei se mitään – minut valittiin pesäpallojoukkueeseenkin aina toiseksi viimeisenä. (En silti syytä koululiikuntaa ylipainostani.)