Voisin lisätä Murphyn lakien sovellukseen oman ehdotelmani: jos markkinoilla on kaksi kilpailevaa tekniikkaa, niistä pääsee voitolle se, jota minä en käytä.

Case in point – ja tämähän on siis tiedetty jo ainakin vuorokauden verran, ihmettelin vaan kun kukaan muu ei tunnu asiasta blogauttavan: Warner päätti lopettaa HD DVD -tuotannon ja keskittyä pelkästään Blu-Ray-lättyihin. Sinne menevät sitten New Line Cineman mukana ainakin Sormusten herran teräväpiirtoversiot. Ihan vielä ei tarvitse joutsenlaulusta puhua, mutta kovin kaukana ei enää olla. Vähän pidempää analyysiä löytyy ainakin New York Timesistä.

Valinta HD DVD:n ja Blu-Rayn välillä on sinänsä ihan yksi ja sama, mitä nyt BR-kamat ja -kalat ovat ainakin vielä kalliimpia ja niissä käytetään aluekoodausta, eli Amerikan halvan dollarin hyödyntäminen ei ole ihan ongelmatonta. Minua asia ei harmita mitenkään muuten kuin että jossain välissä pitää hankkia olohuoneeseen vielä yksi vekotin lisää. Nykyiset leffat pysyvät tietenkin katselukelpoisina, joten siinä ei menetä muuta kuin soittimeen laitetun rahan (jos nyt tahtoo sillä tavalla laskea).