Terve. Minä tässä, nuori suomalainen mies.

Olen aika lähellä sellaista tyyppiä, joka tuottaa teille harmaita hiuksia: en osta uutuuslevyjä täydellä hinnalla, vaan voin odottaa hyvänkin tovin ja etsin usein halvinta hintaa netistä. Käytän rahaani elokuviin ja muuhun törkyyn, joten en enää osta yhtä paljon levyjä kuin nuorempana. Lisäksi minusta tuntuu, että albumit ovat nykyään tylsempiä kuin aiemmin.

Joten olin kovin riemastunut, kun Suuri Levytetyn Musiikin Alennusmyynti alkoi jälleen. Tutkailin mainoslehtistä ja -sivustoa hyvän tovin. Löysin 11 albumia, jotka merkkasin muistilistaani ”voisi ostaa” -hengessä. Huomasin kyllä, että Kaikkia tuotteita ei ole saatavissa yhdestä kaupasta, sillä valikoima vaihtelee myymäläkohtaisesti ja tiesinhän minä sen viime vuodelta.

Silti minua nyt vähän vituttaa. Olen käynyt kahdessa kaupassa, kahlannut sotkuisia levylaareja varttikaupalla ja mitä on jäänyt käteen? Yksi (1) cd.

En voi välttyä ajatukselta, että tämä on ns. paskaa mainontaa. Että ensin innostetaan asiakas, saadaan se raahattua kauppaankin ja sen jälkeen kaadetaan käteen höyryävää tyhjyyttä.

Olisko fiksumpi systeemi paikallaan jo ensi vuonna?