Tjaa-a, ehkä se sittenkin tästä valmistuu. Uutissivut täyttävät päätoimittajan visiitti kuntauudistusseminaariin, jossa uusi liikenne- ja viestintäministeri meni lukkoon kotiyleisön edessä ja Kotkavirran Johanneksen juttu Jyrki Kasvista, jossa kansanedustaja mm. toteaa Olisi hienoa, jos minulla olisi valta liikutella satoja tai tuhansia ihmisiä mieleni mukaan, kuten joku on väittänyt (okei, pikkuisen puuttuu kontekstia, mutta eikö ole raflaava sitaatti?).

Sitten meillä löytyy ulkomaan senttarin juttu yliopisto-opinnoista Angolassa ja Jyväskylän yliopiston nuorimman maisterin (20-vuotias) haastattelu. Keskiaukeamalla pureudutaan ay-liikkeen ja opiskelijoiden väliseen suhteeseen. Kulttuurissa on saunajuttua ja pohdiskelua laulutaidon katoamisesta. Arvioissa ovat mm. Studio Julmahuvi, Tyttö sinä olet tähti ja Cortázarin Ruutuhyppelyä.

Miusta jutut ovat tässä numerossa itse asiassa varsin hyviä. Suosittelen lukemaan, kunhan se tiistaina pamahtaa telineisiin.