Kaksi peräkkäistä merkintää Heini Utusen verkkosivuilta:

Älä osta mitään – ja kokeile myös pysyvää muutosta (21.11.2005)

Tällä viikolla, perjantaina 25.11. vietetään Älä osta mitään – päivää. Se on ympäristö-, nuoriso- ja luontojärjestöjen yhteistempaus. Päivän aikana on hyvä opetella hetkellistä ostamisesta pidättäytymistä. Lisätietoja tapahtumista www.luontoliitto.fi/bnd

Tapahtuman ohella kannattaa tavoitella myös pysyvää kuluttamisen vähentämistä. Itse lopetin yhden tarpeettoman kuluttamisen vuosi sitten. Vetäisin jääkaapin töpselin irti seinästä.

Matin kampanja-auton ratissa (18.11.2005)

Minut näkee ajalemassa Matti Vanhasen kampanjan vaaliauto Ford Focuksella tammikuun loppuun asti. Tervetuloa kampanjoimaan!

Autoja on kaiken kaikkiaan sata kampanja-ajoissa ympäri Suomea. Upouudet Ford Focukset ovat Matti Vanhasen presidenttikampanjassa vuokralla tammikuun loppuun asti. Ensimmäiset 30 autoa otettiin käyttöön kansanedustaja Pertti Salovaaran saatesanoilla Helsingin Senaatintorilla 18.11. klo 13.30.

Mikäs minä olen siihen enää lisäämään mitään?