Päätin ajella säärikarvani. Miksikö? Luulen, että minun ei pitäisi juoda kahvia aamuisin yhtä kuppia enempää. Kimmoke tuli siitä, että olin jo aikaisemmin päättänyt epiloida* sääreni kesää varten, jotta ruskettuisin tasaisesti ja näyttäisin muutenkin alfaurokselta. Oikaestaan koko ajelujuttu lähti siitä, että päätin käyttää loppuunkuluneen Mach 3 -terän johonkin hyödylliseen.

Sanotaan nyt kuitenkin, että ajelin karvojani äitienpäivän kunniaksi. En saanut äitiä kiinni puhelimella aiemmin aamulla, joten jätin vastaajaan tyhmän epätoivotuksen. Aineettomat lahjat ovat parhaita, kuulemma.

Joten siinä minä olin, kylpyammeen reunalla viiltelemässä jalkojani. Ensimmäiseksi huomasin, että karvojen ajeleminen on hankalaa. Toiseksi huomasin, että säärissäni on rumia verisuonia. Kolmanneksi huomasin, että partaterä oli pirun tylsä, joten vaihdoin sen keltaiseen kertakäyttö-Gilletteen. Neljänneksi huomasin, että sillä on kovin helppo tehdä haavoja jalkoihin.

Minkä ihmeen takia muuten vesi kirvelee niin hel-ve-tis-ti, kun sitä menee haavoihin? Auts.

Lopputulos: Kauniit, osittain karvattomat miessääret, joiden estetiikkaa himmentävät sieltä täältä esiinpistävät hiustupot ja neljä laastaria. Kun otetaan huomioon, että parturointioperaation tavoitteena oli kaunistuminen, voidaan todeta, että perseelleen meni.

Edit 15.5.2006: Erkan pyynnöstä nyt mukana myös kuva!

Parturoidut jalat*: Mitä oikein tarkoitat tuolla ilmeellä? Epilointi on luonnollista toimintaa! Kukapa meistä ei olisi joskus halunnut poistaa karvoja jaloistaan miniatyyrikokoisella leikkuupuimurilla?