Kaaos

Huuto.netin selaileminen on likimain mahdotonta, ainakin dvd-osastolla. Jokainen tuotekuvaus huutaa: ***UUSI***, –> UUSI, * * * * AVAAMATON * * * *, ***KATSO!***, *katsomaton* tai (oma suosikkini) (DVD).

Unohdetaan hetkeksi se, että ihmiset eivät osaa hinnoitella tuotteitaan, sillä sama ongelma vaivaa fyysisiä kirpputorejakin. Mutta eikö ylläpito voisi tehdä noille älyttömille tuotekuvauksille jotain? Eihän tuon merkkisekasotkun joukosta löydä yhtään mitään.

Korjaus on helppo tehdä: otsikkoon saa laittaa vain tuotteen nimen ja tärkeimmät tekniset tiedot. Dvd-osastolla se voisi tarkoittaa aluekoodia ja (ehkä) erikoispainos-tietoa. Kehitetään tuotteen kunnolle ja huutonetin byrokratiaan liittyville tiedoille omat kentät (ei hintavarausta, ei postikuluja, uusi, käytetty…), jotta ne eivät saastaa listauksia. EIKÄ KIRJOITETA KAIKKEA SUURAAKKOSIN. Ja kas, yhtäkkiä meillä olisi käyttökelpoinen nettihuutokauppa.

Jatkan nyt päiväuniani.