Olen vuoden verran yrittänyt kertoa On/off-kaupan väelle, etten halua heidän mainossähköpostejaan. Suhteemme alkoi marraskuussa 2007, jolloin lähetin sähköpostia otsikolla sähköpostikirjeessä väärä unsubscribe-linkki ja sain vastaukseksi Hei Olli, Ja pahoittelumme! Poistamme Sinut listalta samantien.

Sähköposti kolisi silti helmikuussa 2008, mutta koska taisin tyhmänä vastata suoraan mainoksen lähettäjän sähköpostiosoitteeseen, ei siihen koskaan vastattu.

Päivälleen vuosi ensimmäisen tapauksen jälkeen eli marraskuussa 2008 sain taas mainoksen, joten pyysin jälleen poistamaan osoitteeni listalta. Vastaus kuului Pahoittelumme tuosta kirjeeseen jääneestä ikävästä virheestä. Poistamme Sinut listalta.

Uusin tilaamaton, pyytämätön ja yllättävä mainosposti On/offilta saapui jouluaattona 2008.

Uskallan nyt sanoa, että On/offin nettimainonnasta vastaavat eivät ole tehtäviensä tasalla ja että tämä on aivan saatanallisen ärsyttävää toimintaa.