Puhuin kaverin kanssa, että voisi tilata puokkiin maailman parhaan New Yorkerin. Aloin samoin tein miettiä, että miksei sitä tilaisi muitakin lehtiä. Mulle tulee jo Atlantic, Wired, Vanity Fair, Esquire ja kröhöm Fortune, joiden vanhoja numeroita lainaan oikein mielelläni. (Saatan jopa lahjoittaa.)

Lisää pitäisi saada, mutta halvalla – ja mieluusti arkistot voisi mennä jonnekin muualle. Niinpä: jos sinua kiinnostaa tilata lehdykkäisiä, pane kommentoiden tai sähköpostittaen. Minua kiinnostavia nimikkeitä ovat ainakin Edge, Word, Columbia Journalism Review, Film Comment, Empire, New York, Intelligent Life… ja varmaan tovin miettimällä keksin muutaman lisääkin.

Edit: Good ja Technology Review nyt ainakin.

Edit 2: Ja jos aletaan oikein elvistellä, niin samaan syssyyn vielä London Review of Books ja New York Review of Books.

Edit 3: Sight & Sound, Believer, Monocle.