Linkkasin eilen duuniblogi Nonfiktiossa Lehtisen Jukan Feibu-virrasta löytyneeseen Wiredin iPad-demoon. Juttua kommentoitiin ainakin neljässä paikassa: itse blogissa, Facebookissa (jonne lähetin linkin käsin), Twitterissä (jonne linkki meni automaattisesti) ja Buzzissa (jonne linkki meni myös automaattisesti).

Olisi ollut hitosti hyödyllisempää, jos eri mestoissa kirjoitetut kommentit olivat näkyneet myös kaikkialla muualla, koska tässä tuli selvästi päällekkäisyyksiä ja kysymyksiä, joihin oli vastattu toisaalla. Kyse ei ole siis niinkään keskustelun hallinnasta – puhukaa missä huvittaa, ei se ole minulta pois – vaan ekonomikielellä tehottomuudesta. Käytän blogisoftassa Twitoasterlisäosaa just siksi, että edes Twitter- ja blogikommentit jotenkin näkyisivät toisilleen. Facebookista taitaa olla turha toivoa saavansa dataa ulos, mutta Buzzin kanssa se voisi ainakin tulevaisuudessa onnistua. Vai?

Aiemmat versiot:

There are no revisions for this post.