Pink Lady Apple

Ostan kaupasta usein välipalaksi omenia. Viime aikoina valintani on lähes aina ollut Pink Lady, joka on Cripps Pink -lajikkeen kauppanimi. Jummi kun australialainen onkin kehittänyt ylivertaisen mainion hedelmän.

Pitääpä oikein haukata omenaa, jotta saan maun kuvailuun eloa. Jo ennen syömistä omenan kaunis punainen väri kiinnittää huomion ja värähtää sisimpäni ripsi. Omppu on ihanan kiinteä, joten puraisusta lähtee juuri sopivan rouhea ääni.

Sitten pääsemme kohokohtaan: Pink Lady on sekä mehevä että makea! Ai että miten kuolaneritys kiihtyy, kun hedelmän mehut tirskuvat huulille ja mylläävät suun sisällä.

Äsken kävin ostamassa kolmella eurolla viisi omppua lähikaupasta. Sen jälkeen uhkapelasin raha-automaatilla parin euron panoksella ja voitin 15 euroa, eli jäin voitolle kympin ja omppupussin verran. Mahtavaa!

Ainoa keksimäni ongelma on, että näitä tekee mieli syödä tosi monta putkeen ja sitten ne loppuvatkin kesken aivan kuin tämä blo