Voi että. On rikos televisionkatselijoita kohtaan, että King of the Hill (kotoisemmin Kukkulan kuningas) on haudattu täällä lauantaiaamuyöhön. Sillä se on, epäilyksettä, yksi parhaiten kirjoitetuista komediasarjoista televisiossa – piirretty eli ei.

Missään muussa sarjassa, edes Futuramassa tai Frendeissä, ei ole suhteellisesti yhtä paljon hyviä repliikkejä. Viimeisimmässä katsomassani jaksossa Peggy ilmoittaa Luannelle ”I’m trying to protect you from your thoughts, feelings and instincts”, Luanne toteaa ”We were just trying to get married so we could fornicate without you or God getting angry at us”, Bobby yrittää saada Boomhauerin mukaan esiaviollisesta seksistä pidättäytymiskampanjaan ja ties mitä muuta.

Kaikesta tästä jaksosta toiseen jatkuvasta loistavuudesta huolimatta King of the Hill on yksi television aliarvostetuimmista sarjoista, kuten sen raakalaismainen lähetysaika osoittaa. Mieleen hiipii epäilys, että Mike Judgen Beavis ja Butthead -tausta pelottaa kanavapäälliköitä ja ohjelmasuunnittelijoita.

Puoli kahdelta lauantaiaamuna. Kuka juntti senkin idean on keksinyt?