Muutto kesäksi Kuopioon johti siihen, että DVB-T-digiboksista tuli tarpeeton. Se taas tarkoittaa, että Teeman ohjelmistoa ei kannata vilkuilla, ettei tulisi itku.

Onneksi analogikanaviltakin tulee jotain. Ykköseltä näkyy eurotaiteilu La stanza del figlio eli Pojan huone 15. kesäkuuta ja Cannesin pääpalkinnon vastikään saaneen Ken Loachin Sweet Sixteen 22. kesäkuuta. Muistaakseni elokuun 3. esitettävä Rakastan sinua ikuisesti oli ihan ok.

Kakkosen elokuvista pitänee huomioida ainakin (eilen esitetyn Lääkärin omantunnon lisäksi) Roy ”Toisen kerroksen lauluja” Anderssonin Eräs rakkaustarina 10. kesäkuuta ja Douglas Sirk -sarja, johon kuuluvat All that heaven allows 11. kesäkuuta, Written on the wind 25. kesäkuuta, Imitation of Life 9. heinäkuuta, Tarnished angels 23. heinäkuuta.

Heinäkuussa tulevat myös Takaikkuna (15.7.) ja Vertigo (22.7.), mutta minä en oikein ymmärrä niitä. Woody Allenin Radio Days 11. päivä heinäkuuta voi kai olla kohtalainen ja Komisario Palmun erehdys 15.7. myös. Takeshi Kitanon Brother (4.8.) ei sano miulle mitään, mutta se on Kitanoa.

Man who wasn’t there (4.8.) on maailman kovin parturi-noir.