Seuran 17/2007 kansijuttu kertoo medikalisaatiosta. Sivuilla 22–25 Kuopion yliopiston terveyssosiologian dosentti Markku Myllykangas pläjäyttää täyslaidallisen muun muassa ADHD:stä:

Ylivilkkauteen (ADHD) tarkoitettujen lääkkeiden käyttö on yli kolminkertaistunut kymmenessä vuodessa maailmalla. Ja mitä enemmän ADHD:sta puhutaan sitä enemmän vanhemmat alkavat hätääntyä. Saman tien katoaa terveen järjen käyttö. –– ADHD:stä on tullut eräänlainen muotidiagnoosi, jonka saa jokainen halutessaan. ADHD-diagnoosi leimataan myös yhä useamman aikuisen otsaan.

Seuraavalla aukeamalla tavataan Johannes Wilenius. Otsikko kuuluu Levoton Johannes, vilkas Wilenius ja ingressi menee näin:

Vuoden kuvaaja, muusikko ja kuvataiteilija Johannes Wilenius hoitaa työtehtävät liiankin tunnollisesti. Työnantajat joutuvat toppuuttelemaan liikaa viimeistelyä. Energisellä monitoiminerolla todettiin ADHD vuosi sitten.