1. Miksi kasvojeni vasemmalle puolelle ei kasva niin paljon partaa kuin oikealle?
  2. On kiva kävellä kotiin, kun on myötätuuli
  3. Keskiviikon Iltiksessä oli juttu, jossa kerrottiin Rennyn ohjaamien elokuvien keränneen yli miljardi dollaria lipputuloina. (Vain viitisen kuukautta myöhässä, mutta ei se mitään.) Lähteenä oli käytetty Box Office Mojoa, josta lainatun taulukon perään oli vielä huolellisesti präntätty, että luvut eivät ole inflaatiokorjattuja. Miksi ihmeessä? BOM:ista saisi moisen luvun pulittamalla kymmenen dollarin kuukausimaksun. Mutta eipä ollut moiseen kyennyt toimittaja, jonka nimeä en muista. Kun kyseessä on joka tapauksessa täydellinen pseudouutinen, jolle oli vielä annettu paljon tilaa, eikö homman olisi voinut hoitaa loppuun asti, kun vaivakaan ei ole suuri?
  4. Sovitaanko, että kommentit tyyliin Tuollaisesta ajattelusta on vain askel frenologiaan ja sellaiseen ajatteluun, jossa kansakuntien eroja selitetään biologian avulla – kaiken kruununa tietenkin arjalaiset jätetään pois mielipidekirjoituksista (¤), vaikka ei oltaisikaan samaa mieltä vastapuolen kanssa?